Zakelijk financieel én fiscaal advies

Met de juiste cijfers krijgt u uw administratie goed in beeld en vormt deze een belangrijke bron van informatie in uw bedrijfsvoering. Maar hoe gaat u hiermee om? Met grondig financieel én fiscaal advies van AdMiRe krijgt u een totaal inzicht in uw bedrijfsresultaten conform de juiste wet- en regelgeving, zodat u op de juiste momenten de juiste beslissingen kunt nemen. Vooral fiscale consequenties bij het nemen van bepaalde stappen zijn een “must” om vooraf goed in kaart te brengen!

Particuliere adviezen

Wilt u een (ander) huis kopen en daarvoor een hypotheek afsluiten? Er zijn zoveel aanbieders, waar moet u op letten? Wat past het beste bij uw persoonlijke situatie en besteedbaar inkomen – ook met het oog op de toekomst. En er komt nog zoveel meer bij kijken zoals belastingen en verzekeringen. Heeft u een erfenis ontvangen? Hoe kunt u deze zo voordelig mogelijk accepteren en hoe zit het met erfrecht en belastingen?
Of wilt u meer informatie over het doen van schenkingen? Is uw levenssituatie veranderd? Bijvoorbeeld door minder te gaan werken of door een scheiding. Wat komt daar allemaal op financieel gebied bij kijken?

Dit is slechts een greep uit voorbeelden waarbij AdMiRe een en ander graag voor u op een rijtje zet en u adviezen geeft die goed zijn afgestemd op uw wensen en persoonlijke situatie.

N.B. AdMiRe adviseert en verkoopt geen bancaire producten of verzekeringen. Wél onderhouden wij contacten met diverse (grote) financiële instellingen en tussenpersonen. Na een grondige inventarisatie kunnen wij u in contact brengen met het juiste kanaal en desgewenst aanwezig zijn bij de daaropvolgende gesprekken.

Wilt u nader informatie of eens kennismaken met AdMiRe? U kunt mij altijd bellen of mailen voor een afspraak!

© 2022 AdMiRe Administratie & Advies algemene voorwaarden
© 2019 AdMiRe Administratie & Advies privacyverklaring